1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Pihenjen családjával a Rábaköz szívében!

szt_kristof

Szeretettel látjuk panziónkban, a 85. sz főút mellett Kapuváron, a Hanság fővárosában. Bővebben

Magyaros ételek, házias ízek...

magyaros-etel

Kóstolja meg a helyi specialitásokat ... Bővebben

Szeparált különterem, zártkörű rendezvények részére

kulonterem

Nem dohányzó, hangulatos külön terem, mely 40 fő kényelmes befogadására képes  Bővebben

Hangulatos terasz

terasz

Zajmentes, zöld környezetben, a friss levegőn ... Bővebben

Fürödjön, a Flóra termálfürdőben ....

flora

Kiránduljon, kerékpározzon a Hanság tájvédelmi körzetben, vagy wellneseljen a kapuvári termálfürdőben ... Bővebben

Kapuvár és környéke

 Békés környezete lehetőséget nyújt a nyugodt, tökéletes kikapcsolódásra (termálfürdő,és strand pár száz méterre!) A természetbarátok számára a Nemzeti Park és a Fertődi Kastély közelsége teszi jó kiindulóponttá panziónkat. Persze azok is jó helyen keresgélnek akik csupán szórakozni vágynak. Kapuvári lehetőségeken túl a két megyebeli nagyváros is könnyen elérhető távolságban van.

Nyáron - a már említett strand és termálfürdő mellett - a közeli Fertő tó nyújt kíváló pihenési lehetőséget. A határ közelsége miatt télen is célszerű szálláshely a télisportok szerelmeseinek a Szent Kristóf Panzió. Kiránduló iskolások számára is igénybevehető szobáink minden igényt kielégítenek. A helyi hagyományok iránt érdeklődőket a Rábaközi Múzeum, a művészetek iránt érdeklődőket pedig a város nagy szülöttjének, Pátzay Pálnak az emlékkiállítása várja.

Öntésmajorban található a Hanság élővilága című állandó kiállítás, mely a valaha a Hanság lápvilágában élt növény- és állatvilágot mutatja be. Kapuvár főterének arculata az 1900-as évek elején kapta meg jelenlegi formáját. Ekkortájt épültek a városképet ma is meghatározó középületek, így a Szt. Anna plébániatemplom, a járásbíróság, a főszolgabíróság és az adóhivatal épületei, valamint a polgári létformát tükröző lakóház- és üzletsor. Az osztrák-magyar határon a felújított Andaui-híd zord idők fájó emlékét idézi fel az arra kerékpározók számára. A város felszín alatti vizekben gazdag. Két hévízkútja mintegy 1800 m mélységből adja a 70 °C -os, gyógyhatású termálvizet. A föld alatt található gyógyvízkészlet 200-300 évre elegendő. [bővebben]

Kihagyhatatlan Ajánlat!

Kapuváron, a termálfürdő közelében lévő SZENT KRISTÓF PANZIÓ ÉS ÉTTEREMBEN!

Horgászási, kerékpározási, kirándulási lehetőségek!

Félpanzió: 7.000 Ft/fő/éj
1 ágyas szoba félpanzióval: 9.500 Ft

Az árak az idegenforgalmi adót (250 Ft) tartalmazzák

ERZSÉBET UTALVÁNYT elfogadunk.

Látnivalók

Kapuvár város

kapuvar

A Rábaköz és a Hanság találkozásánál Győr-Moson-Sopron megye városa Kapuvár, mely egyben a Kapuvári Kistérség központja is. Északról a Hansági-főcsatorna határolja, amely az osztrák-magyar határszél is.

Részletek

Flóra termálfürdő

flora2

A kapuvári Flóra Gyógyforrás a nyugat-dunántúli régió egy rendkívül értékes és egyedi adottságokkal bíró gyógyfürdője....

Részletek

Fertődi kastéy

fertodikastely

Kapuvártól 13 km-re, Fertőd meghatározó látványossága az Esterházy-kastély, amelyet a XVIII. század gondolat és ízlésvilágának megfelelően kialakított és szépségét még mindig őrző park vesz körül.

Részletek

Hanság Király-tó

kiralyto

A Fertő-Hanság Nemzeti Park része a Hanság, amelyet a környék népnyelve "Hany"-nak nevez. Az ősi háborítatlanságban gazdag lápi és mocsári növényvilág alakult ki. Kiváló túrázási lehetőség a természetet kedvelőknek.

Részletek

Horgászási lehetőség

horgaszat-kapuvar

Halban gazdag tavak, valamint a Rába, Rábca és Répce közelsége kínál kalandos horgászatot a látogatóinknak.

Részletek